Inspiratiesessie schoolplein vergroenen

Hebben jullie plannen of dromen voor jullie schoolplein? Zou je het schoolplein meer willen benutten als verlengde van het klaslokaal? Welke visie heb je als het gaat om de inzet van buitenruimte voor het lerende kind? Mag het groener, belevenisvoller en slimmer ingedeeld worden, maar vraag je je af waar je zal beginnen?

Op 22 april organiseren we in de Werkplaats van het Leren een inspiratiebijeenkomst waarin uitwisseling van kennis en aansluiten op elkaars vragen centraal zal staan.

Bij de bijeenkomst zijn schooldirecteuren, leerkrachten, kinderopvangorganisaties, schoolplein vergroeners zoals: Grijs Kleurt Groen, IVN, NME , De twee Heren en Space for Play. Mensen met uitgebreide groene kennis en/of een groot netwerk zoals Natuurgids Alkmaar. We helpen elkaar met onze vragen over subsidies, planvorming, uitvoering en beheer. Ben je erbij? Je kunt je aanmelden via: Marije@partofnow.nl.

De bijeenkomst zal vermoedelijk digitaal worden opgezet of in kleine werkgroepjes in een hele grote ruimte, afhankelijk van de dan geldende maatregelen en mogelijkheden.

Noteer alvast in je agenda: 22 april van 15.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur.