AGENDA

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Agenda

Basiskamp Middelen vaststellen & Meer

Basiskamp om het voorliggend concept voor structuur van organisatie en financiering te bespreken, zo nodig aan te passen en vast te stellen. Bespreken van actuele vraagstukken en mogelijk vervolg.

Willewete-Expeditie 07 ‘Terugkijken en verder plannen’.

Het Hooge Huys Sint Laurensstraat 1 - 3, Alkmaar

Terugblik op de expedities en per expeditie bespreken wat er op de kaart moet en in de online Digitale Werkplaats. Presentatie en aanpassen van de nieuwe poster. Verkennen en verder […]

Basiskamp Middelenoverleg 2

De Drukkerij Marconistraat 5,, Alkmaar

Basiskamp om te komen tot een voor ieder bevredigende en werkbare inzet van de beschikbare middelen. Voorafgaande aan de bijeenkomst eind november  beleggen we overleg in kleine kringen om onderstaande […]

Wij willen leren

We zijn nieuwsgierig en willen van alles weten.
We willen mensen ontmoeten met boeiende verhalen, met passie voor wat ze doen. Die ergens goed in zijn en ons nieuwe kanten en talenten van onszelf leren ontdekken. We willen de wereld binnen halen, maar ook de wereld in. We willen op avontuur.

We bouwen samen aan een werkplaats waar talent kan groeien, een plek waar we kunnen klooien, spelen, experimenteren, onderzoeken, maken en ontmoeten. Waar we naar toe kunnen met onze vragen. Aan de slag met dingen die ons echt bezig houden. Ook de grote vragen over onze wereld van morgen. Hoe we die meer gezond, groen en eerlijk kunnen maken.

Doe mee!

Voor wie?
Als je met onderwijs te maken hebt, maar ook als je uit het bedrijfsleven komt, of uit een maatschappelijke organisatie, of de overheid. We zijn op zoek naar mensen met lef, die over de hekjes durven denken en schuttingen weg durven halen.

We ontwikkelen volop met diverse partijen om onze werkplaats te realiseren:
Willewete, Pabo-Inholland, Clavisbooks, CultuurPrimair, Bibliotheek Kennemerwaard, FabLab de Kaasfabriek, Jet-Net&Technet, Junior IOT, Natuurgids Alkmaar, SaKS, Ronduit, PCC-Oosterhout,  Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier & Het Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Wil je ook meer weten?
We zijn al begonnen en hieronder vind je de lopende initiatieven.

Werkplaats Basiskamp

Basiskamp Werkplaats van het Leren om met potentiële partners zin, inhoud en vorm van de Werkplaats van het Leren uit te werken. Waarom, hoe, wat met wie en waar? Waarom […]

Werkplaats Vergroenen

Hebben jullie plannen of dromen voor jullie schoolplein? Zou je het schoolplein meer willen benutten als verlengde van het klaslokaal? Mag het groener, belevenisvoller en slimmer ingedeeld worden [...]

Werkplaats Techniek

In de Werkplaats Techniek wordt door onderwijs, makers en bedrijfsleven samengewerkt aan integratie van techniek en wetenschap in het onderwijs. In de klas, maar zeker ook daarbuiten.

LET’S CREATE A WORLD WITH

LOVE TO LEARN