Ons manifest

Wij zijn onderdeel van een nieuw systeem, zonder het oude aan de kant te zetten. Een systeem waar evenwicht weer in balans is en soms nét dat ene duwtje nodig heeft, in de juiste richting. Radicaal, oprecht, en met belangstelling voor elk stukje cultuur in de samenleving.

Wij zijn onderdeel van een beweging, zelfs als we even moeten wachten. Toegang geven tot nieuwe manieren van leren, en toegankelijk maken voor wat daar voor nodig is. Ook als jong geleerd, oud gedaan is. Laten zien dat het wél kan, zelfs als liefde voor leren misschien niet op het eerste gezicht was, maar bijdraagt aan dingen die er werkelijk toe doen.
Op een ieders ritme.

Wij zijn onderdeel van een groter doel, hoe klein je ook begint. Om de wereld te laten draaien, te versnellen en oplossingen te creëren. Ondernemend en door openheid met elkaar verbonden, dichtbij en in staat om altijd te blijven ontdekken. Serieus, maar kinderlijk eenvoudig.

Wij zijn onderdeel van elkaar. Samen dragen, om draagkracht te vergroten. Verschil maken zonder onverschillig te zijn. Met leerkracht en daadkracht alles te kunnen tillen waar je alleen niet bij kan komen. Deel uitmaken van een ander tempo, nieuwsgierigheid, en diversiteit. Voor het groter geheel van een leven lang leren als de orde van de dag.

WIJ ZIJN

logo_yellow
 • “Ik geef de tweedaagse een 8 We hebben in een goede samenwerking met collega’s de basis gelegd voor een nieuw curriculum.”

  docent ICT opleiding ROC ‘t Horizon College
 • “Ik geef de tweedaagse een 8 Ik heb inzicht gekregen in hoe je een nieuw curriculum bouwt. Wat ik het meest waardeerde was dat collega’s met hele verschillende inzichten echt dichterbij elkaar kwamen.”

  docent ICT opleiding ROC ‘t Horizon College
 • “Het was aan alle kanten een fantastische bijeenkomst. Aan alles was gedacht. Het filosofische verhaal van Iris vond ik heel sterk, de afsluiting op het dak prachtig, de bijeenkomst zelf vol energie.”

  Willie van der Pijl Gemeente Alkmaar
 • “Duidelijk en betrokken facilitators die iedereen een kans geven en betrekken”

  Arno, docent ROC ’t Horizoncollege

WE ARE PART OF
A BIGGER GOAL,
NO MATTER HOW
SMALL YOU START

WE ARE PART OF
A BIGGER GOAL,
NO MATTER HOW
SMALL YOU START.