Ons manifest

Wij zijn onderdeel van een nieuw systeem, zonder het oude aan de kant te zetten. Een systeem waar evenwicht weer in balans is en soms nét dat ene duwtje nodig heeft, in de juiste richting. Radicaal, oprecht, en met belangstelling voor elk stukje cultuur in de samenleving.

Wij zijn onderdeel van een beweging, zelfs als we even moeten wachten. Toegang geven tot nieuwe manieren van leren, en toegankelijk maken voor wat daar voor nodig is. Ook als jong geleerd, oud gedaan is. Laten zien dat het wél kan, zelfs als liefde voor leren misschien niet op het eerste gezicht was, maar bijdraagt aan dingen die er werkelijk toe doen.
Op een ieders ritme.

Wij zijn onderdeel van een groter doel, hoe klein je ook begint. Om de wereld te laten draaien, te versnellen en oplossingen te creëren. Ondernemend en door openheid met elkaar verbonden, dichtbij en in staat om altijd te blijven ontdekken. Serieus, maar kinderlijk eenvoudig.

Wij zijn onderdeel van elkaar. Samen dragen, om draagkracht te vergroten. Verschil maken zonder onverschillig te zijn. Met leerkracht en daadkracht alles te kunnen tillen waar je alleen niet bij kan komen. Deel uitmaken van een ander tempo, nieuwsgierigheid, en diversiteit. Voor het groter geheel van een leven lang leren als de orde van de dag.

Wij zijn

logo-black

Moving tomorrow by learning today

Voor iedereen die hart heeft voor leren en ontwikkelen. Voor de docent, de trainer en de HRD-officer. Voor de friskijker en de dwarsdenker. 
En voor iedereen die gelooft dat we van Noord-Holland de plek van leren en innoveren kunnen maken.

Wij zijn Part of Now, Movemakers in onderwijs en leren. 
Wij geloven dat we samen leren, ontwikkelen en innoveren weer leuk, spannend en aantrekkelijk kunnen maken. Voor iedereen, jong en oud.

Kom op donderdagmiddag 28 maart naar het Part-Of-Now-fest. Laat je verrassen door het programma, bouw een netwerk van gelijkgestemden en geef een impuls aan jouw leerpraktijk! Wat alleen samen gaan we voor ”moving tomorrow, by learning today”

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!