CISKA

Verbinder die razendsnel tot de essentie komt

Vruchtbare ecosystemen creëren, door de juiste mensen te verbinden in hun dromen en ideeën. Ciska zet haar vermogen in om mensen te inspireren en in beweging te brengen. Door nieuwe vormen van (tijdelijk) samenwerken te ontwikkelen vanuit een gezamenlijke visie. Met een brede achtergrond in o.a. onderwijskunde, economie en organisatieontwikkeling gaat Ciska altijd voor een holistische aanpak. Met haar nuchterheid en daadkracht boekt ze concrete resultaten in de programma’s en projecten die ze ontwikkelt en begeleid.

HUUB

Organisatiekundige die werelden bij elkaar brengt

Bedwingen van sociale processen met een flinke dosis nieuwsgierigheid. Huub slaat graag de brug in de connectie tussen de juiste mensen. Door het ontwerpen van lessen, trainingen ontstaan er ideeën waar ieder mens aan kan bijdragen. Naast Co-founder van innovatiehub Het Nieuwe Warenhuis biedt Huub perspectief door de juiste stimulans te bieden als het gaat om vernieuwing.

MARIJE

GZ agoog met een groen hart

In beweging brengen van sociale systemen, en dat in de richting
van een schone, eerlijke en sociale toekomst.
Dat is wat Marije raakt en waar zij andere diep in het hart mee wilt raken.
De perfecte match tussen educatie en duurzaamheid als motor voor toekomstbestendige generaties. Met initiatieven zoals Hart op groen en Afval-lab heeft Marije een groen hart met een ritme vol kennis,
creatie en innovatie.

ROB

Interventiekundige die beweging brengt daar waar het vast zit

Niets is zo frustrerend als vastzitten. Met de combinatie van uitdagen en ondersteunen helpt Rob individuen, teams en organisaties nieuwe situaties te creëren. Situaties waarin zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Bouwend op zijn kennis en ervaring als organisatiepsycholoog en interventiekundige, weet hij in het moment toe te voegen wat nodig is om mensen vooruit te helpen.

IRIS

Filosofe die altijd opzoek is naar de ‘waarom?’ vraag

De gevestigde orde op de proef stellen om te laten zien dat het anders kan, dat is wat Iris doet. Met hoge energie en een kritische blik, door samenwerken over grenzen op verkenning naar nieuwe horizonnen. Wars van belemmerde structuren en ego’s, maar fijngevoelig voor systemen en processen. Naast co-founder van innovatiehub Het Nieuwe Warenhuis en kwartiermaker/programmamanager voor Denkwerken is Iris graag in het buitenland voor die frisse blik en nieuwe inzichten. Innovatie vindt plaats buiten organisatiegrenzen, in een beweging van pioniers, dwarsdenkers en koplopers, want de toekomst is voor wie wil leren en innoveren.

WIM

Creatief in verbinden, versterken en leren
voor ’t léven.

Educatief ontwerpen en visionaire vergezichten verbinden.
Als verhalenverteller is Wim, vindingrijk en altijd bezig met concrete stappen op de werkvloer. Met zijn intrinsieke motivatie als motor een gangmaker in legio initiatieven is hij veelzijdig met tijd voor aandacht.Van AvontuurlijkLeren
tot de circulaire Vix-munt daagt Wim mensen uit in hun kracht en de mogelijkheden om de wereld elke dag een stukje mooier te maken.

Voor iedereen die hart heeft voor leren en ontwikkelen. Voor de docent, de trainer en de HRD-officer. Voor de friskijker en de dwarsdenker. 
En voor iedereen die gelooft dat we van Noord-Holland de plek van leren en innoveren kunnen maken.

Wij zijn Part of Now, Movemakers in onderwijs en leren. 
Wij geloven dat we samen leren, ontwikkelen en innoveren weer leuk, spannend en aantrekkelijk kunnen maken. Voor iedereen, jong en oud.

Kom op donderdagmiddag 28 maart naar het Part-Of-Now-fest. Laat je verrassen door het programma, bouw een netwerk van gelijkgestemden en geef een impuls aan jouw leerpraktijk! Wat alleen samen gaan we voor ”moving tomorrow, by learning today”

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!