#Toekomststoel

Om andere keuzes te maken voor een duurzame wereld van morgen is het belangrijk om de toekomst mee te wegen in de beslissingen van vandaag.

Energy Challenges

Energy Challenges Marije van der Stelt In opdracht van de Stichting Energy Challenges Noord-West (2017-2018) De Stichting Energy Challenges zet jaarlijks een Energy Challenge uit voor groep 6/7 [...]

Circus Circulair en het Afval-lab

Circus Circulair en het Afval-lab Marije van der Stelt In eigen beheer ontwikkeld In 2017 laat Marije een oude caravan verbouwen tot een openklapbaar afval-lab. In het afval-lab kunnen groepen [...]

Voor iedereen die hart heeft voor leren en ontwikkelen. Voor de docent, de trainer en de HRD-officer. Voor de friskijker en de dwarsdenker. 
En voor iedereen die gelooft dat we van Noord-Holland de plek van leren en innoveren kunnen maken.

Wij zijn Part of Now, Movemakers in onderwijs en leren. 
Wij geloven dat we samen leren, ontwikkelen en innoveren weer leuk, spannend en aantrekkelijk kunnen maken. Voor iedereen, jong en oud.

Kom op donderdagmiddag 28 maart naar het Part-Of-Now-fest. Laat je verrassen door het programma, bouw een netwerk van gelijkgestemden en geef een impuls aan jouw leerpraktijk! Wat alleen samen gaan we voor ”moving tomorrow, by learning today”

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!