Dit is Onderwijs

Wim van Bokhorst en Huub Purmer

Moet ons onderwijs niet veel meer verbinding maken met de wereld van morgen? Wat betekent dat voor ons onderwijs? Moeten we het anders gaan inrichten? En zo ja, hoe dan? Over deze en andere vragen gaan we op 1 april 2020 in Alkmaar met elkaar in gesprek tijdens de eerste editie van het festival ‘Dit is onderwijs’.

Beschrijving:

De toekomst zit in de klas en op de scholen zijn wij bezig de burgers van morgen voor te bereiden op hun maatschappelijke toekomst. De maatschappij van de toekomst vraagt om andere vaardigheden dan we nu op school leren maar ook om te leren gaan met andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerking.
Daarop aansluitend organiseert Part of Now in samenwerking met Saks op 1 april 2020 een prachtig evenement voor onderwijsprofessionals maar ook voor bedrijven, organisaties, overheden, inwoners.
Ontmoeting, verbinding, verwondering en eigenheid staan centraal.
We werken samen met een groot scala aan Alkmaarse partners die het ‘Dit is Onderwijs’ festival gaan bezoeken. Cultuur, techniek, duurzaamheid, ‘Dit is Onderwijs’ verrast. Zien we je daar?

Website:
https://ditisonderwijs.nl