AGENDA

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Basiskamp

Basiskamp Middelenoverleg

De Drukkerij Marconistraat 5,Alkmaar,

Ontwikkelbudget, locatie, facilitering: ‘Wat is er nodig om een aantal jaren aan de slag te kunnen’.

Lees meer »

Wij willen leren

We zijn nieuwsgierig en willen van alles weten.
We willen mensen ontmoeten met boeiende verhalen, met passie voor wat ze doen. Die ergens goed in zijn en ons nieuwe kanten en talenten van onszelf leren ontdekken. We willen de wereld binnen halen, maar ook de wereld in. We willen op avontuur.

We bouwen samen aan een werkplaats waar talent kan groeien, een plek waar we kunnen klooien, spelen, experimenteren, onderzoeken, maken en ontmoeten. Waar we naar toe kunnen met onze vragen. Aan de slag met dingen die ons echt bezig houden. Ook de grote vragen over onze wereld van morgen. Hoe we die meer gezond, groen en eerlijk kunnen maken.

Doe mee!

Voor wie?
Als je met onderwijs te maken hebt, maar ook als je uit het bedrijfsleven komt, of uit een maatschappelijke organisatie, of de overheid. We zijn op zoek naar mensen met lef, die over de hekjes durven denken en schuttingen weg durven halen.

We ontwikkelen volop met diverse partijen om onze werkplaats te realiseren:
Willewete, Pabo-Inholland, Clavisbooks, CultuurPrimair, Bibliotheek Kennemerwaard, FabLab de Kaasfabriek, Jet-Net&Technet, Junior IOT, Natuurgids Alkmaar, SaKS, Ronduit, PCC-Oosterhout,  Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier & Het Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Wil je ook meer weten?
We zijn al begonnen en hieronder vind je de lopende initiatieven.

Werkplaats Basiskamp

Basiskamp Werkplaats van het Leren om met potentiële partners zin, inhoud en vorm van de Werkplaats van het Leren uit te werken. Waarom, hoe, wat met wie en waar? Waarom […]

Werkplaats Vergroenen

Hebben jullie plannen of dromen voor jullie schoolplein? Zou je het schoolplein meer willen benutten als verlengde van het klaslokaal? Mag het groener, belevenisvoller en slimmer ingedeeld worden [...]

Werkplaats Techniek

In de Werkplaats Techniek wordt door onderwijs, makers en bedrijfsleven samengewerkt aan integratie van techniek en wetenschap in het onderwijs. In de klas, maar zeker ook daarbuiten.

LET’S CREATE A WORLD WITH

LOVE TO LEARN